Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
Θεσσαλονίκη μόνο 40€ από 80€, έως κ | couponorama

Θεσσαλονίκη μόνο 40€ από 80€, έως και 7 μαθήματα AIKIDO την εβδομάδα ,για 2 μήνες, σε τμήματα ενηλίκων ή και για παιδιά (πρωινά ή απογευματινά), διαφορετικά με 40€ YOGA και PILATES έως 3 μαθήματα την εβδομάδα για 2 μήνες, ή 30€ από 60€ για το τέλειο σύστη

Θεσσαλονίκη μόνο 40€ από 80€, έως και 7 μαθήματα AIKIDO την εβδομάδα ,για 2 μήνες, σε τμήματα ενηλίκων ή και για παιδιά (πρωινά ή απογευματινά), διαφορετικά με 40€ YOGA και PILATES έως 3 μαθήματα την εβδομάδα για 2 μήνες, ή 30€ από 60€ για το τέλειο σύστη
Κατηγορία: hobby
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 3
Τιμή: 40
Ποσοστό Έκπτωσης: 50%
Deal site: couponorama

Το Αϊκίντο είναι κατάλληλο για αρχάριους και μη, στις πολεμικές τέχνες, για κάθε ηλικία, φύλο και σωματότυπο. Στους δύο μήνες των μαθημάτων,  θα δείτε βελτίωση στην υγεία & ευεξία σας και θα γυμναστείτε με ασκήσεις αναπνοής και ευλυγισίας, κυκλικές γεμάτες χάρη κινήσεις, αποφυγές & ανατροπές. 

Αikido, η τέχνη της αρμονίας


 

 

2 μήνες συνδρομή για:

ΕΠΙΛΟΓΗ Α: AIKIDO, 40€ από 80€, για 2 μήνες, για 7 μαθήματα την εβδομάδα σε τμήματα για ανηλίκους ή και για παιδιά, σε πρωινά ή απογευματινά μαθήματα.

ΕΠΙΛΟΓΗ Β: YOGA και PILATES, 40€ από 80€, για 2 μήνες, για 3 μαθήματα την εβδομάδα σε πρωινά ΜΟΝΟ τμήματα.

ΕΠΙΛΟΓΗ Γ: TOTAL BODY DEFENCE 30€ από 60€, για 2 μήνες, για 2 μαθήματα την εβδομάδα, το τέλειο σύστημα αυτοάμυνας των Αγγλικών Δυνάμεων (SAS).

 

Aikido

Tο Aikido είναι μια σύγχρονη έκφραση των Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (budo). Ο ιδρυτής του Aikido, Morihei Ueshiba (1883 - 1969) αφιερώθηκε σωματικά και πνευματικά στην αναβίωση της πνευματικής ποιότητας του budo. Μέσα από την αδιάκοπη αναζήτηση και εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες κατέληξε ότι το αληθινό πνεύμα του budo δεν μπορεί να βρεθεί σε μια ανταγωνιστική και εριστική ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί η ωμή βία και ο μοναδικός και τελικός στόχος είναι η νίκη με οποιοδήποτε αντίτιμο, όπως με άλλες πολεμικές τέχνες που έχουν δώσει έμφαση στον ανταγωνισμό και τα πρωταθλήματα, τονίζοντας την αθλητική τους φύση και δίνοντας προτεραιότητα στη νίκη. 

Η κίνηση του σώματος στο Aikido βασίζεται στην αρχή της σφαιρικής περιστροφής όπου το κέντρο είναι σταθερό και η κίνηση ξεκινά από αυτό το ακίνητο σημείο.

Αυτή η σφαιρική κίνηση μπορεί να ελέγξει κάθε αντίπαλη δύναμη με τεχνικές που προέρχονται από το κέντρο της, κινήσεις με χάρη, που είναι όμως γεμάτες με απεριόριστη δύναμη. Παρά το γεγονός ότι διδάσκονται στο Aikido σκληρές τεχνικές και κλειδώματα αρθρώσεων που έχουν κληρονομηθεί από αρχαίες μαχητικές τέχνες, η έμφαση στη σφαιρική περιστροφή δίνει την οπτική εντύπωση ενός απαλά ρέοντος χορού εκλεπτυσμένου και ευγενούς. Βασική αρχή εξάλλου αποτελεί ότι το μαλακό ελέγχει το σκληρό και το ευλύγιστο καθυποτάσσει το άκαμπτο.

Η εξάσκηση στο Aikido δεν έχει περιορισμούς ηλικίας, φύλου, φυσικής κατάστασης και ως ευγενική κληρονομιά της Ιαπωνικής κουλτούρας και πνευματικότητας έρχεται στην εποχή μας και στο σύγχρονο άνθρωπο να δείξει το δρόμο της Αρμονίας με τον εαυτό μας, με τους άλλους ανθρώπους και τη φύση. Η συνεχής εξάσκηση και η εναρμόνιση σώματος και πνεύματος είναι η ουσία του Aikido.

 

 

προσφορές Θεσσαλονίκη AIKIDO

 

Παιδιά - Έφηβοι

Το Aikido διδάσκεται στα παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών με εκπαιδευτικά παιχνίδια που έχουν σκοπό να οδηγήσουν στην όξυνση των αισθήσεων τους, στην παρατήρηση του εαυτού τους στον χώρο και την αποδοχή της συνύπαρξης  και συνεργασίας με άλλα παιδιά.

Οι φυσικές και χορευτικές κινήσεις στο Aikido διαμορφώνουν μια καινούργια αυτογνωσία για το σώμα, προάγουν την συγκέντρωση, την ευλυγισία και την αντοχή.

Στο Aikido δεν υπάρχουν αγώνες ούτε ανταγωνισμός. Οι δομημένες τεχνικές και ασκήσεις στην προπόνηση εξασκούν την συν εργατικότητα και απομακρύνουν την επιθετικότητα. Τα παιδιά μαθαίνουν να ασκούνται στην συνεργασία, η οποία θα γίνει η βάση για την προσωπική τους ανάπτυξη.

προσφορές Θεσσαλονίκη AIKIDO

 

Ο σκοπός της άσκησης για τα παιδιά είναι να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και συνειδητότητα στην καθημερινή ζωή.

Στους εφήβους το Aikido διδάσκεται στις ηλικίες 13 έως 18 ετών. To Aikido είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη. Προτείνει την αποφυγή της σύγκρουσης και την συνεργασία για την επίλυση διαφορών και όχι την χρήση βίας και τον ανταγωνισμό.

Η συστηματική εξάσκηση στο Aikido οδηγεί στην απόκτηση αυτοπεποίθησης, αυτοπειθαρχίας, δυναμώνει το σώμα και το πνεύμα του ασκούμενου. Εφόδια αναγκαία πια για έναν έφηβο - και όχι μόνο - για την αντιμετώπιση του σκληρού καθημερινού προγράμματος, φορτωμένου με δεκάδες υποχρεώσεις που αφορούν το σχολείο και τη ζωή του.

 

προσφορές Θεσσαλονίκη AIKIDO

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς 

  • Η προσκόμηση των κουπονιών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/10/2012
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
  • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
  • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
  • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει όσα μαθήματα θέλει κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρει το πρόγραμμα.
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή


Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.