Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
CrossFit (16 προπονήσεις), 19€ για | couponorama

CrossFit (16 προπονήσεις), 19€ για ένα μήνα μυϊκής ενδυνάμωσης, στο κέντρο της Γλυφάδας. ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα εγγραφής (15€). To πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το σώμα τους και τους αρέσει να νοιώθουν υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία, από την

CrossFit (16 προπονήσεις), 19€ για ένα μήνα μυϊκής ενδυνάμωσης, στο κέντρο της Γλυφάδας. ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα εγγραφής (15€). To πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το σώμα τους και τους αρέσει να νοιώθουν υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία, από την
Κατηγορία: αθλητισμός
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 3
Τιμή: 19
Ποσοστό Έκπτωσης: 68.33333333333333%
Deal site: couponorama

Όροι Χρήσης της Προσφοράς 

 

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα 1 μήνα από την ημερομηνία της αγοράς τους.
  • Κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιήσουν άτομα τα οποία δεν έχουν κάνει χρήση προηγούμενης προσφοράς της WCA Academy ή δεν είναι μέλη της WCA Academy.
  • Κάθε άτομο έχει δικαίωμα αγοράς ενός μόνο κουπονιού για ατομική χρήση και απεριόριστου αριθμού κουπονιών για δώρο σε άλλα άτομα (1 κουπόνι ανά άτομο).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

 

prosfores crossfit

 

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

* 1 μήνας προπονήσεων (4 προπονήσεις την εβδομάδα)

* Τα έξοδα εγγραφής (15€)

Λεπτομέρειες προσφοράς:

* Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα μήνα προπονήσεων (4 προπονήσεις την εβδομάδα).

* Δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα εγγραφής (ακόμα και στην περίπτωση που συνεχίσετε τις προπονήσεις σας).

* Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι που θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος και όσα κουπόνια επιθυμεί με τη μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους.

* Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους χωρίς κρυφές χρεώσεις.

* Για την ισχύ της προσφοράς απαιτείται η επίδειξη της εκτύπωσης του κουπονιού στην επιχείρηση.

 

prosfores crossfit

 

Τι είναι το CrossFit;

Σας αρέσει η γυμναστική, αλλά βαριέστε το κλασσικό πρόγραμμα άθλησης που προσφέρουν τα γυμναστήρια; Θέλετε να είστε fit, χωρίς να χάνετε τις ώρες σας στο γυμναστήριο; Η λύση είναι το CrossFit.

Το CrossFit είναι το πλέον διαδεδομένο πρόγραμμα γυμναστικής σε Ευρώπη και Αμερική. Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου. Οι προπονήσεις είναι διάρκειας 45’ με αυξανόμενη ένταση ανάλογα με τις απαιτήσεις. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Έχει κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο (και συνεχώς αυξάνονται) λόγω της ποικιλίας των ασκήσεων που βασίζονται στην ομαδικότητα και την συντροφικότητα. Χαρακτηριστικό της Cross Fit προπόνησης είναι η μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με το βάρος του σώματος, δράμια, μπάρες, λάστιχα. Οι περισσότερες ασκήσεις συνδυάζουν περισσότερες από μία μυϊκές ομάδες και εκτελούνται σε υψηλή ένταση για να αυξήσουν τη καρδιοαναπνευστική αντοχή την ταχύτητα και τη δύναμη του αθλούμενου.

 

 

prosfores crossfit

 Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.