Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
15€ για 8 μαθήματα το μήνα, μοντέρν | couponorama

15€ για 8 μαθήματα το μήνα, μοντέρνου χορού, για παιδιά 6 έως 10 ετών. Δυνατότητα αγοράς έως 12 κουπονιών για περισσότερους μήνες μαθημάτων. Ο μοντέρνος χωρός θα δώσει ρυθμό & ελαστικότητα στο σώμα των παιδιών σας και θα τους αναπτύξει την μουσικότητά του

15€ για 8 μαθήματα το μήνα, μοντέρνου χορού, για παιδιά 6 έως 10 ετών. Δυνατότητα αγοράς έως 12 κουπονιών για περισσότερους μήνες μαθημάτων. Ο μοντέρνος χωρός θα δώσει ρυθμό & ελαστικότητα στο σώμα των παιδιών σας και θα τους αναπτύξει την μουσικότητά του
Κατηγορία: χορός
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 3
Τιμή: 15
Ποσοστό Έκπτωσης: 80%
Deal site: couponorama

Τι αγοράζετε 

Το κουπόνι περιλαμβάνει 8 μαθήματα για παιδιά απο 6 έως 10  χρονών και είναι διάρκειας 1 ώρας το κάθε μάθημα.

2 μαθήματα την εβδομάδα.

Διάρκεια κάθε μαθήματος : 1 ώρα

Πρόγραμμα μαθημάτων:   Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-18.00

 

xoros gia paidia prosfora

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 

  • Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν από την επόμενη της αγοράς έως τις 20/12/2012.
  • 12 κουπόνια ανά παιδί (αντιστοιχεί σε 12 μήνες μαθημάτων)
  • Τα έξοδα εγγραφής δώρο, αξίας 30€
  • Οι ώρες μαθημάτων είναι Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-18.00
  • Οι ώρες λειτουργίας της σχολής είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 16.30- 23.00.
  • Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 210-2812815.
  • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Dance Center στο Ηράκλειο Αττικής
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
  • Για την άψογη εξυπηρέτησή σας, την αποκλειστική ευθύνη φέρει το DanceCenter, Ηράκλειο Αττικής 

 

 

xoros gia paidia prosfora

 

Ο σύγχρονος χορός, χαρίζει ευλυγισία και μαθαίνει το παιδί να στέκεται και να περπατά σωστά. Χορεύοντας, κινητοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, σφίγγουν οι κοιλιακοί μύες, δυναμώνει ο κορμός και γυμνάζονται πόδια και χέρια. Ο μαθητής διδάσκεται να ελέγχει το σώμα του, με αποτέλεσμα να αποκτά αρμονία στην κίνηση. Τα οφέλη, ωστόσο, δεν είναι μόνο σωματικά: η μουσική συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία, ενώ ο χορός είναι μια δυνατότητα έκφρασης που τονώνει την αυτοπεποίθηση του ατόμου.


Εν αρχή, μια προληπτική επίσκεψη στο γιατρό.

 Ο χορός, πέρα από είδος τέχνης, είναι και άθλημα, γι’ αυτό και η ιατρική παρακολούθηση από ορθοπεδικό είναι αναγκαία. Μάλιστα, σε όλες τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές στις Ευρώπη, στην ΗΠΑ, στην Αυστραλία και στο Ισραήλ, επιβάλετε ετήσιος προληπτικός έλεγχος σε ενηλίκους και παιδιά. Στην Ελλάδα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ωστόσο ο προληπτικός έλεγχος είναι ουσιαστικός, αφού το παιδί (βάσει του ιστορικού του, αλλά και της κλινικής εξέτασης από ορθοπεδικό) μαθαίνει τις σωματικές και τεχνικές του αδυναμίες, προκειμένου να προλάβει πιθανούς τραυματισμούς.

 

xoros gia paidia prosfora

 


Πότε να το «γράψω» για χορό ;

Ένα παιδί μπορεί να διδαχτεί το ρυθμό και την κίνηση του κλασικού χορού μέσα από το παιχνίδι ήδη από 3 ετών. Αρκεί φυσικά η καθηγήτρια που θα το διδάξει να διαθέτει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία. Η ιδανική, ωστόσο, ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί χορό, είναι από μικρή ηλικία. Αφού, βέβαια, έχει ήδη αναπτυχθεί ψυχοκινητικά σε ικανοποιητικό βαθμό και διαθέτει πλέον βασικές κινητικές ικανότητες, οι οποίες μετατρέπονται με την εξάσκηση σε εξειδικευμένες ασκήσεις. Το παιδί από την μικρή ηλικία μπορεί να διδαχτεί τη σωστή στάση του σώματος και να συνδυάσει την κίνηση με το ρυθμό, ενώ έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το εύρος των κινήσεων του, στοιχειό απαραίτητο για το μπαλέτο, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Περαιτέρω αύξηση του εύρους μπορεί να γίνει με τη μυϊκή ενδυνάμωση και την τεχνική βελτίωση, μόνο όμως εφόσον υπάρχουν ήδη οι βάσεις.

 

xoros gia paidia prosfora


Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.