Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
25€ για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με | couponorama

25€ για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με συνδυασμό χορού, γυμναστικής και διατάσεων, Dance Stretching & ασκήσεων στο πάτωμα, Barre a Terre, συνολικά 8 ωριαία μαθήματα για 1 μήνα. Θα γυμναστείτε χορεύοντας ενώ παράλληλα θα κάνετε διατάσεις & θα ανακουφιστείτε α

25€ για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με συνδυασμό χορού, γυμναστικής και διατάσεων, Dance Stretching & ασκήσεων στο πάτωμα, Barre a Terre, συνολικά 8 ωριαία μαθήματα για 1 μήνα. Θα γυμναστείτε χορεύοντας ενώ παράλληλα θα κάνετε διατάσεις & θα ανακουφιστείτε α
Κατηγορία: χορός
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 2
Τιμή: 25
Ποσοστό Έκπτωσης: 79.16666666666666%
Deal site: couponorama

Το «dance Stretching»  δίνει έμφαση στο τέντωμα (διατάσεις)  αλλά και στις χορευτικές κινήσεις!  Το  «Barre a Terre»  μας διδάσκει τις όμορφες κινήσεις του μπαλέτου αλλά κάνοντας τες στο πάτωμα. Με το συνδυασμό των δύο, καταφέρνουμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας, να φροντίσουμε τη σωματική μας ευλυγισία  αλλά και γενικότερα τη σωματική & ψυχική μας υγεία είτε είμαστε προχωρημένοι είτε αρχάριοι.Τι αγοράζετε
 

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε για ένα μήνα 16 ωριαία μαθήματα χορού και εκγύμνασης του σώματος, ως εξής :

(α) 4 μαθήματα
Dance Stretching (Χορευτική γυμναστική με διατάσεις) και

(β) 4 μαθήματα Barre a Terre (ασκήσεις στο πάτωμα)

 Τέσσερις πλήρεις εβδομάδες με 2 μαθήματα κάθε εβδομάδα Όροι Χρήσης της Προσφοράς
 
  • Η προσφορά ισχύει από την επόμενη της αγοράς έως και 30/06/2012
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο
  • Μπορουν να αγοραστούν έως δύο κουπόνια για κάθε χρήστη και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για την πραγματοποίηση των μαθημάτων και απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (μόνο δύο κουπόνια για κάθε άτομο).
  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους και μη, γυναίκες και άντρες
  • Η διάρκεια του κάθε μαθήματος είναι 60 λεπτά ακριβώς.
  • Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι 12 (συμβουλευτείτε το πρόγραμμα).
  • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη είναι εγγεγραμμένα μέλη της σχολής ή που έχουν επωφεληθεί προηγούμενες προσφορές. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
  • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Dance Center στο Ηράκλειο Αττικής
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
  • Για την άψογη εξυπηρέτησή σας, την αποκλειστική ευθύνη φέρει το DanceCenter, Ηράκλειο Αττικής 


Το dance stretching (χορευτική γυμναστική & διατάσεις)

Η χορευτική γυμναστική (Dance Stretching) ή γυμναστική για κυρίες είναι ένας συδυασμός yoga, pilates και μοντέρνου χορού.

Το μάθημα αποτελείται από διατάσεις και χορευτικές κινήσεις

Είναι ασκήσεις εκγύμνασης ήπιων διατάσεων (stretching) σε συνδυασμό με μουσική, οι οποίες επαναφέρουν το σώμα στο αρχικό του ύφος, ανοίγοντας τις αποστάσεις ανάμεσα σε σπονδύλους και αρθρώσεις, επαναφέροντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την αρμονική κατανομή ροής της ενέργειας μας. 


Barre
a Terre, ασκησεις στο «πάτωμα»

Πρόκειται για την τεχνική του κλασσικού μπαλέτου προσαρμοσμένη σε ασκήσεις που γίνονται στο πάτωμα. Στόχος του συστήματος αυτού είναι η συνειδητοποίηση και κατάκτηση της σωστής στάσης του σώματος, καθώς το πάτωμα επιβάλλει περιορισμούς στην άστοχη ή κακή κίνηση.

Έτσι, κατακτάται με εύκολο τρόπο η σταθερότητα της κίνησης και η τεχνική μιας από τις πιο απαιτητικές και αποτελεσματικές μορφές εκγύμνασης, αυτής του μπαλέτου, χωρίς όμως τραυματισμούς.Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.