Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
30€ από 120€, για μαθήματα AIKIDO δ | couponorama

30€ από 120€, για μαθήματα AIKIDO διάρκειας 2 μηνών (πάνω από 40 μαθήματα κάθε μήνα) & απαλλαγή από το κόστος εγγραφής (20€) για άντρες και γυναίκες ηλικίας 15-65 χρονών. Επιλέξτε τις ώρες μαθημάτων που σας ταιριάζουν, πρωϊνά 7:00 - 8:15 και 10:00 - 11:15

30€ από 120€, για μαθήματα AIKIDO διάρκειας 2 μηνών (πάνω από 40 μαθήματα κάθε μήνα) & απαλλαγή από το κόστος εγγραφής (20€) για άντρες και γυναίκες ηλικίας 15-65 χρονών. Επιλέξτε τις ώρες μαθημάτων που σας ταιριάζουν, πρωϊνά 7:00 - 8:15 και 10:00 - 11:15
Κατηγορία: αθλητισμός
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 9
Τιμή: 30
Ποσοστό Έκπτωσης: 75%
Deal site: couponorama

Το Αϊκίντο είναι κατάλληλο για αρχάριους και μη, στις πολεμικές τέχνες, για κάθε ηλικία, φύλο και σωματότυπο. Στους δύο μήνες των μαθημάτων,  θα δείτε βελτίωση στην υγεία & ευεξία σας και θα γυμναστείτε με ασκήσεις αναπνοής και ευλυγισίας, κυκλικές γεμάτες χάρη κινήσεις, αποφυγές & ανατροπές. 

Αikido, η τέχνη της αρμονίας


Όροι Χρήσης της Προσφοράς 
  • Η προσκόμηση των κουπονιών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/04/2012
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
  • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
  • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
  • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει όσα μαθήματα θέλει κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρει το πρόγραμμα.
  • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου, Χέλμου 7 στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ). 
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή


Τι είναι το Aikido

Το Αϊκίντο είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη που συνδυάζει τις παραδόσεις των σαμουράι με την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για μια αρμονική και ισορροπημένη ζωή και για ένα σύστημα αυτοάμυνας κατάλληλο για κάθε σωματότυπο και ηλικία.

Το Aikido  είναι μία μη ανταγωνιστική πολεμική τέχνη, που η φιλοσοφία του συνίσταται στην άσκηση του ανθρώπου ώστε να εξελίσσεται συνεχώς & όχι στο να είναι καλύτερος από τους άλλους

Εκπαιδευτής της σχολής είναι ο Αλεβίζος Αλεβίζος (3ο Dan AIKIKAI). Ξεκίνησε την εξάσκησή του στο Aikido το 1995. Διδάσκει συστηματικά από το 2006. Τον διακρίνει το πάθος του για το Aikido, η μεταδοτικότητα, το χιούμορ και η αγάπη του για τη διδασκαλία.


Κάθε φορά που κινούμαι, αυτό είναι Αikido
(Μοριχέι Ουεσίμπα, ιδρυτής του Aikido)

Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.