Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, 49€, για τον πλήρη | couponorama

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, 49€, για τον πλήρη έλεγχο της υγείας σας, με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα κβαντικής ιατρικής, βιο-ανάδρασης και βιο-θεραπείας, SENSITIV IMAGO, αξίας 180€. Εξαιρετική προσφορά της Painmaster Hellas Ltd με έκπτωση 73%

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, 49€, για τον πλήρη έλεγχο της υγείας σας, με το υπερσύγχρονο διαγνωστικό μηχάνημα κβαντικής ιατρικής, βιο-ανάδρασης και βιο-θεραπείας, SENSITIV IMAGO, αξίας 180€. Εξαιρετική προσφορά της Painmaster Hellas Ltd με έκπτωση 73%
Κατηγορία: υγεία
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 3
Τιμή: 49
Ποσοστό Έκπτωσης: 72.77777777777779%
Deal site: couponorama

SENSITIV IMAGO, WE SEE WHAT IS INVISIBLE !
H επανασταστική μέθοδος προληπτικού ελέγχου υπολογιστικής διαγνωστικής SENSITIV IMAGO, επιτυγχάνει την έγκυρη διάγνωση των λειτουργικών διαταραχών των οργάνων & των ιστών του σώματος καθώς & την ακριβή εκτίμηση της εξέλιξης της παθολογίας τους με την διάγνωση οποιασδήποτε ασθένειας στην αρχική φάση της ανάπτυξης της.


Το
Sensitiv Imago
εντοπίζει ασθένειες στο αρχικό τους στάδιο πριν ακόμη εκδηλωθούν, κάτι που είναι αδύνατο με τις παραδοσιακές μεθόδους εξέτασης 


Τι σας παρέχει
 

 • Ακριβή  διάγνωση για όλα τα όργανα και συστήματα του οργανισμού σας.
 • Λεπτομερή  έλεγχο της κατάστασης της υγείας σας με λίστα των παρόντων παθογόνων οργανισμών στα όργανα και στα συστήματα (ιοί, παράσιτα,  βακτήρια, κλπ.).
 • Προληπτικό  έλεγχο  της υγείας σας με λίστα των τυχόν ασθενειών που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε κυτταρικό επίπεδο, αλλά ο ασθενής επειδή  δεν έχει φανερές λειτουργικές ανωμαλίες ή πόνο δεν τις έχει αντιληφθεί
 • Λίστα των αλλεργιογόνων, απ’ τα οποία κινδυνεύει ο ασθενής.
 • Έγχρωμη εκτύπωση γραφημάτων των οργάνων ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.
 • Διαλέγει για κάθε ασθενή ένα εξατομικευμένο λειτουργικό σχήμα θεραπείας, το οποίο θα καταλήξει σε θετικά αποτελέσματα.

Σχετικά με διάφορες ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, των αναπνευστικών οργάνων, του πεπτικού συστήματος και διαφόρων άλλων οργάνων και συστημάτων, η μέθοδος μπορεί να γίνει το κύριο μέσο διάγνωσης και παρακολούθησης, επιτρέποντας να λαμβάνουμε αποτελεσματικά και γρήγορα περιεκτικές πληροφορίες για την ύπαρξη και την μορφή της βλάβης και να αξιολογούμε τα αποτελέσματα της θεραπείας. 

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε γραφήματα που λαμβάνει το sensitive Imago μέσω του Η/Υ κατά την διαδικασία του ελέγχου του οργανισμού.

 


Η επαναστατική αυτή μέθοδος, στηρίζεται σε προηγμένη τεχνολογία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης

Τι είναι το SENSITIV IMAGO

 

Είναι ένα διαγνωστικό όργανο υψηλής τεχνολογίας που αποτελείται από δύο συστήματα ανεπτυγμένων τεχνολογικά αισθητήρων. Περιέχει ηλεκτρονικούς πομπούς υπέρυθρους δέκτες και εξαρτήματα ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Την ακρίβεια της διάγνωσης μεγιστοποιούν κατά 99% δύο οπτικο-μαγνητικές φωτογραφικές μηχανές που μπορούν να υπολογίσουν με μεγάλη ακρίβεια το ποσοστό της βελτίωσης ή επιδείνωσης της υγείας μετά από κάποια θεραπεία.

 

Που βασίζεται η μέθοδος SENSITIV IMAGO

Βασίζεται στο μαγνητικό ρεύμα αυτεπαγωγής του ανθρώπινου οργανισμού. Με την βοήθεια αισθητήρων, συλλέγονται πολύτιμες πληροφορίες τις οποίες επεξεργάζεται ειδικό πρόγραμμα Η/Υ. Στη συνέχεια αξιολογείται η κατάσταση της υγείας και απεικονίζεται η φυσική κατάσταση όλων των ζωτικών οργάνων και βιοσυστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.

 

 

 

Πως λειτουργεί

*  Ο εξεταζόμενος φοράει ένα ζευγάρι ακουστικά και παίρνει στα χέρια του έναν ειδικό αισθητήρα.

*   Ο λέιζερ σαρωτής συλλέγει τις πληροφορίες   

* Η συγκέντρωση των πληροφοριών  διαρκεί 15-20 λεπτά και ο/η ιατρός-εξεταστής αποκτά μια πληροφοριακή εικόνα σχετικά με την πιθανή κατάσταση και λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού του εξεταζόμενου .

* Ο ιατρός συζητά με τον ασθενή τα αποτελέσματα και του δίνει τα γραφήματα των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού που απεικονίζουν τυχόν παθολογικά ευρήματα.

* Έπειτα ο ιατρός προτείνει και όπου κρίνεται αναγκαίο στον ασθενή, την θεραπευτική ή προληπτική αγωγή, ελέγχοντας από την ειδική κάμερα του μηχανήματος την  δραστικότητα  της αγωγής. Έτσι καθορίζει την πιο αποτελεσματική δοσολογία σκευασμάτων ομοιοπαθητικών, ή άλλων φαρμάκων κλασσικής ιατρικής, όπου προτείνεται από το υπολογιστικό πρόγραμμα της συσκευής για κάθε εξεταζόμενο, για κάθε συγκεκριμένη πάθηση και ανάλογα την κατάσταση του οργανισμού.

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 • προσφορά αφορά τον έλεγχο όλων οργάνων του σώματος και την  διάγνωση τυχόν ασθενειών με την επαναστατική μέθοδο SENSITIV IMAGO. γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό στο Κέντρο μας σε ένα ραντεβού διάρκειας περίπου 90 λεπτών
 • Το κουπόνι ισχύει από την επόμενη της αγοράς και πρέπει να εξαργυρωθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
 • Μπορείτε να αγοράσετε ένα ή περισσότερα κουπόνια για προσωπική σας χρήση και σαν δώρο σε συγγενείς ή φίλους.
 • Απαραίτητη, η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού δύο (2) ημέρες νωρίτερα, στο τηλεφωνικό κέντρο  210-52.48.170 & 211-72.52.203 από τις 9.00 μέχρι τις 17.00 & προσέλευση 10 λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.
 • Η υπηρεσία εκτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό και ιατρό, είναι προληπτική & διαγνωστική & δεν αντικαθιστά τις κλασσικές ιατρικές διαγνωστικές μεθόδους ή και νοσοκομειακές εξετάσεις που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας. 
 • Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας φέρει η εταιρία PainmasterHellas L.t.d
 • Ειδική τιμή για την εξέταση ενός συστήματος του οργανισμού για όλους όσους αγοράσουν κουπόνιΔείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.