Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
85€ από 350€, για τρεις (3) επισκέψ | couponorama

85€ από 350€, για τρεις (3) επισκέψεις εντατικής θεραπείας προσώπου, κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει: (α) Καθαρισμό προσώπου με ατμό, (β) Φωτοανάπλαση με IPL παλμικό φως, για πανάδες ή ακμή ή ευρυαγγείες, (γ) Θεραπεία με ειδικές μάσκες, προσαρμοσμένε

85€ από 350€, για τρεις (3) επισκέψεις εντατικής θεραπείας προσώπου, κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει: (α) Καθαρισμό προσώπου με ατμό, (β) Φωτοανάπλαση με IPL παλμικό φως, για πανάδες ή ακμή ή ευρυαγγείες, (γ) Θεραπεία με ειδικές μάσκες, προσαρμοσμένε
Κατηγορία: περιποίηση
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 7
Τιμή: 85
Ποσοστό Έκπτωσης: 75.71428571428571%
Deal site: couponorama

Εξαιρετική θεραπεία για λιπαρά δέρματα με πολύ σμίγμα. Αυτό, αφαιρείται σταδιακά με τους καθαρισμούς, ενώ με τις φωτοαναπλάσεις, επιτυγχάνεται η αναδόμηση της κουρασμένης επιδερμίδας

Τι Αγοράζετε

Την εκπληκτική συνδυαστική φροντίδα προσώπου με την εφαρμογή πολλαπλών τεχνικών μεθόδων αισθητικής, σε 3 επισκέψεις διάρκειας 2 ωρών περίπου η κάθε μία, την οποία εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία το Beauty For You.

 


 


Κάθε επίσκεψη περιλαμβάνει τα εξής :
 

 • Στην αρχή, καθαρισμό προσώπου με ατμό και εξαγωγή του ενοχλητικού σμίγματος (Θα βοηθήσει πολύ τις λιπαρές επιδερμίδες με μεγάλη έκκριση σμίγματος)
 • Έπειτα, φωτοανάπλαση «ή ανάπλαση του δέρματος με παλμικό φως» για την αποκατάσταση συγκεκριμένων προβλημάτων. Το παλμικό φως I.P.L έχει ένα ευρύ μήκος κύματος & χρησιμοποιείται ως ακολούθως ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος : 

  * Μήκος κύματος από 550-600 : Καταπολεμά τις  ευρυαγγείες του προσώπου, καθώς εστιάζεται στα αιμοφόρα αγγεία|

  * Μήκος κύματος από 700-800  : Εστιάζεται στις πανάδες και στις δυσχρωμίες καταπολεμώντας τις γεροντικές και ηλιακές κηλίδες.

  * Μήκος κύματος άνω των 1.000 : Επιδρά στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να απαλύνονται οι λεπτές ρυτίδες, να μειώνονται οι ανοιχτοί πόροι και η «ελάστωση» (δηλ  το ζάρωμα του δέρματος και η έλλειψη ελαστικότητας)
 • Στη συνέχεια ακολουθεί, μία αντιβακτηριακή θεραπεία για αποφυγή τυχόν μόλυνσης και ενάντια στις  κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.
 • Έπειτα τοποθετούνται στο πρόσωπο ειδικές μάσκες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μικτών, λιπαρών ή ξηρών επιδερμίδων.
 • Η φροντίδα ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση αντιγηραντικού serum ή αμπούλων κολαγόνου (ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος),  ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας.


Γιατί το χρειάζομαι

Δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλοι με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ενώ μπορεί να έχουμε όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αυτά να αλλοιώνονται από δερματικά προβλήματα, όπως γυαλάδα, ακμή, πανάδες, έντονη έκκριση σμήγματος, ανοιχτοί πόροι ή ευρυαγγείες.

Εάν έχετε παρατηρήσει 
πανάδες στο πρόσωπο σας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αν έχετε έντονη έκκριση σμίγματος & ανοιχτούς πόρους,  ξηρότητα ή αφυδάτωση, αν το βλέπετε άτονο,  θαμπό & πρόωρα γερασμένο, τότε  χρειάζεστε άμεσα την συνδιαστική φροντίδα προσώπου που σας προσφέρει το κέντρο αισθητικής & ομορφιάς Βeauty For You 

 Γιατί σε 3 επισκέψεις; 

Η εμπειρία των Beauty For you, έχει δείξει ότι αυτό είναι απαραίτητο για να υπάρξει μακροχρόνιο και διαρκές αποτέλεσμα. 

Η αισθητικός θα εξετάσει το δέρμα σας, θα αναλύσει την ιδιοσυστασία του και θα 
εντοπίσει τα προβλήματα στο πυρήνα τους. Με τη συντονισμένη φροντίδα των Beauty for you θα δοθεί  λύση σε  πολλαπλές ανάγκες και προβλήματα της επιδερμίδας σας, όμως, πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να εφαρμοστεί η αγωγή στο πρόσωπο σας και η επιδερμίδα σας να αντιδράσει σε αυτή για να έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Μετά από την ιδιαίτερη αυτή φροντίδα,  στις τρεις επισκέψεις το πρόσωπο σας δεν θα χρειάζεται τίποτα άλλο για να είναι καθάριο, λαμπερό & γεμάτο ζωντάνια όλο το χρόνο

Όροι & προϋποθέσεις της προσφοράς

 

 • Η προσφορά ισχύει από την επόμενη της αγοράς
 • Το πρώτο ραντεβού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δύο μηνών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
 • Κάθε ραντεβού πρέπει να κλείνεται 3 ημέρες πριν την επίσκεψη.
 • Για το ραντεβού σας παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στο 210/2754224 
 • Μπορούν να αγοραστούν 2 κουπόνια για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 2  κουπόνια για κάθε άομο)   
 • Κάθε  επίσκεψη θα έχει μια ενδιάμεση απόσταση από την άλλη τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η αισθητικός των Βeauty For You,  θα εξετάσει το δέρμα σας και μαζί θα συζητήσετε για το χρονικό διάστημα των επαναλήψεων, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τα ιδιαίτερα προβλήματα του,  με στόχο οι τεχνικές που θα  εφαρμοστούν να έχουν όχι μόνο άμεσο αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
 • Την αποκλειστική ευθύνη για την αψογη εξυπηρέτηση σας φέρουν τα Beauty For You

Χαρίστε στο πρόσωπο σας ότι χρειάζεται για «να κάνει την διαφορά»  Ξεχωρίστε!!  Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.