Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
12€ από 29€, για 3 Μαγνητικά έμπλασ | couponorama

12€ από 29€, για 3 Μαγνητικά έμπλαστρα OREYA πολλαπλών χρήσεων, που τοποθετώντας τα σε σημεία που σας πονούν (μέση, αυχένας, αρθρώσεις), σας ανακουφίζουν άμεσα από το πόνο. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 3€ επιπλέον. Προσφορά της Painmaster Hel

12€ από 29€, για 3 Μαγνητικά έμπλαστρα OREYA πολλαπλών χρήσεων, που τοποθετώντας τα σε σημεία που σας πονούν (μέση, αυχένας, αρθρώσεις), σας ανακουφίζουν άμεσα από το πόνο. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με 3€ επιπλέον. Προσφορά της Painmaster Hel
Κατηγορία: υγεία
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 15
Τιμή: 12
Ποσοστό Έκπτωσης: 58.62068965517242%
Deal site: couponorama

Τα μαγνητικά έπλαστρα Oreya βασίζουν τη δράση τους στην μαγνητοθεραπεία, που επιτυγχάνεται τοποθετώντας τα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υποφέρει από μυοσκελετικούς πόνους, ισχιαλγίες, τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες, φλεγμονές, πόνους στην πλάτη, στη μέση κ.α.

 
Τι αγοράζετε

Η προσφορά περιλαμβάνει μια συσκευασία με τρία (3) μαγνητικά αυτοκόλλητα έμπλαστρα OREYA για εξωτερική χρήση, με τις εξής επιλογές :

(α) 12€ από 29€, για παραλαβή των 3 μαγνητικών αυτοκόλλητων εμπλάστρων  OREYA, από την Painmaster Hellas, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00, Μαυρομματαίων 15, Αθήνα

(β) 15€ από 32€,  για παράδοση των 3 μαγνητικών αυτοκόλλητων εμπλάστρων OREYA, κατ’οίκον σε όλη την Ελλάδα

 

Ο μηχανισμός των μαγνητών μπορεί να χρησιμοποιηθεί
πολλές φορές, τοποθετώντας νέα αυτοκόλλητη γάζα 

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς 

  • Το κουπόνι ισχύει από την επόμενη της αγοράς
  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. 
  • Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημ/νία αγοράς του κουπονιού από τον χρήστη.
  • Για παραλαβή απευθείας από το κατάστημα «Επιλογή πληρωμής (α)», παρακαλείστε να τηλεφωνήσετε άμεσα μετα την αγορά του κουπονιού στο 210 5248170
  • Για παράδοση κατ’ οίκον «Επιλογή πληρωμής (β)» παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής όταν σας ζητηθούν κατά την διαδικασία αγοράς (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση αποστολής & σχόλια/οδηγίες σχετικά με την αποστολή).
  • Το προϊόν είναι μια μέθοδος για την θεραπεία του πόνου μη φαρμακευτική, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστά μία ιατρική εξέταση.
  • Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας,  έχει η εταιρία Painmaster Hellas.
.


Πείτε αντίο στους πόνους του σώματος με τα μαγνητικά έμπλαστρα OREYA

Η εφαρμογή της μαγνητικής θεραπείας δεν είναι μια καινούρια μέθοδος. Οι μαγνήτες χρησιμοποιούνται ως παυσίπονο εδώ και αιώνες.

Είναι γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού υποφέρει από μυοσκελετικούς πόνους, οι οποίοι δεν σταματούν με την χρήση παυσίπονων. Η μαγνητική θεραπεία είναι η ιδανική λύση για αυτούς τους ανθρώπους, καθώς τους προσφέρει μια άμεση και μεγάλης διάρκειας ανακούφιση του πόνου, χωρίς την χρήση φαρμάκων. Ακολουθείστε λοιπόν το παράδειγμα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν φορέσει τα Ανατομικά Μαγνητικά Έμπλαστρα ΟΡΕΥΑ και απαλλάχτηκαν από τους πόνους του σώματος εύκολα και γρήγορα!

 


 

ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μαγνητοθεραπεία είναι το πιο σύγχρονο, ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό μέσο της φυσικής αφαρμάκου ιατρικής. Γίνεται με την χρήση απλών μαγνητών ή ηλεκτρομαγνητικών συσκευών που τοποθετούνται στις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Οι μαγνήτες δημιουργούν εκατομμύρια δυναμικές γραμμές πάνω στο σώμα και αυτές με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασθενές ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο έχει ένα βαθύ αποτέλεσμα στην κυκλοφορία του αίματος, στους μύες, στο νευρικό και αμυντικό σύστημα. Με αυτό το δεδομένο κατασκευάστηκαν τα μαγνητικά προϊόντα υγείας όπως, μαγνητικές ζώνες και επίδεσμοι, μαγνητικά σανδάλια και υποδήματα, μαγνητικά εσώρουχα, κοσμήματα. Η μαγνητοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους τόσο σαν θεραπευτική όσο και σαν προληπτική/ανανεωτική μέθοδος μιας και δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια ή αντένδειξη, όπως π.χ. τα διάφορα φάρμακα. Η μαγνητοθεραπεία βοηθάει το σώμα να επανακτήσει τη θεραπευτική του ισορροπία

 Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.