Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
10€ για την αγορά εκπτωτικού κουπον | couponorama

10€ για την αγορά εκπτωτικού κουπονιού που σας εξασφαλίζει 53% έκπτωση για ένα τραπέζι έξι (6) ατόμων, στο VOX στην Ιερά Οδό. Δίνετε στο Κατάστημα μόνο 80€ επιπλέον για Πέμπτη - Παρασκευή και 100€ για Σάββατο! Μουσική και χορός πάνω στα τραπέζια, μέχρι τι

10€ για την αγορά εκπτωτικού κουπονιού που σας εξασφαλίζει 53% έκπτωση για ένα τραπέζι έξι (6) ατόμων, στο VOX στην Ιερά Οδό. Δίνετε στο Κατάστημα μόνο 80€ επιπλέον για Πέμπτη - Παρασκευή και 100€ για Σάββατο! Μουσική και χορός πάνω στα τραπέζια, μέχρι τι
Κατηγορία: διασκέδαση-ψυχαγωγία
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 27
Τιμή: 10
Ποσοστό Έκπτωσης: 95%
Deal site: couponorama

Διασκεδάστε με το νεανικό σχήμα του VOX! Ξεφαντώστε με τον Πάνο Καλίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή μέχρι το πρωί !

 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά μίας (1) απλής φιάλης ποτού (whisky/vodka) ή δύο (2) φιάλες κρασί σε τραπέζι έξι ατόμων και τα παρελκόμενα ως εξής :

(α)  την Πέμπτη και Παρασκευή 10€ το κουπόνι και δίνετε επιπλέον 80€ / 6 άτομα στο κατάστημα 

(β)  το Σάββατο  10€ το κουπόνι και δίνετε επιπλέον 100€ / 6 άτομα στο κατάστημα 

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 693-2080220 (κ. Μαραγκάς Βασίλης)

 


 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει έως την λήξη του σχήματος.

  •  Κάθε κουπόνι ισχύει για 6 άτομα χωρίς καμία άλλη χρέωση!

  • Τα κουπόνια λειτουργούν και αθροιστικά, δηλ με την αγορά (2) κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλες ποτό ή 4 φιάλες κρασί  κ.λ.π.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους του.

  • Ημέρες λειτουργίας:  Πέμπτη, Παρασκευή  και Σάββατο

  • Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται ακόμη και αυθημερόν εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.

  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση στον χώρο του κέντρου "VOX"

  • Το Couponorama  δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε μη προγραμματισμένη αλλαγή των σχημάτων.

 


Το VOX σας καλοσωρίζει 

 

Το VOX έχει γεμίσει νιάτα, ομορφιά και διάθεση για ξεφάντωμα μέχρι πρωϊας. Τρία νέα παιδιά με ωραίες φωνές, γεμάτα ταλέντο και λάμψη έρχονται να κατακτήσουν την νυχτερινή διασκέδαση.


Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στη διασκέδαση. Η ικανότητα του να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με το Φοίβο που χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται» και το πρόσφατο «Μη μου το χαλάς», είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ήδη ξεχωρίσει με εμφανίσεις πλάι στον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίκο Βέρτη. Με τη ζεστή φωνή του, την αμεσότητά του με το κοινό και τραγούδια που αγαπήσαμε όπως «Ερωτευμένος και τρελός», «Είσαι ότι να ‘ναι» και το καινούριο «Μάλλον κάτι ξέρω», ο νεαρός τραγουδιστής είναι σίγουρο ότι για ακόμη μια φορά θα μας κερδίσει.

 Η Στέλλα Καλλή έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο με το Γιάννη Πάριο «Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα.

 


Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους θα είναι ό,τι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα...

 Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.