Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
15€ από 100€, για 16 μαθήματα JUDO | couponorama

15€ από 100€, για 16 μαθήματα JUDO διάρκειας δύο μηνών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες πολυάσχολων ενηλίκων ανδρών & γυναικών, σε ειδικό τμήμα που δημιούργησε για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου. Τα μαθήματα γίνονται κάθε

15€ από 100€, για 16 μαθήματα JUDO διάρκειας δύο μηνών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες πολυάσχολων ενηλίκων ανδρών & γυναικών, σε ειδικό τμήμα που δημιούργησε για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου. Τα μαθήματα γίνονται κάθε
Κατηγορία: αθλητισμός
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 9
Τιμή: 15
Ποσοστό Έκπτωσης: 85%
Deal site: couponorama

 

Για σας που δεν έχετε ελεύθερο χρόνο για άθληση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά σας ενδιαφέρει η φυσική σας κατάσταση, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου δημιούργησε ένα νέο τμήμα JUDO, που γίνεται κάθε Σάββατο & Κυριακή (1,5 ώρα κάθε μάθημα) & στοχεύει μέσα από τις τεχνικές αυτοάμυνας του Judo να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, την αντοχή & την αυτοπεποίθηση σας 

 


 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς
 • Η προσφορά ισχύει από την επόμενη της αγοράς,  έως τις  31/05/2012.
 • Η προσφορά αφορά 2 μήνες μαθημάτων Judo αλλά δεν είναι ημερολογιακή. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα σε  8 συνεχόμενες πλήρεις εβδομάδες. Αν κανείς δηλ. αρχίσει πριν τις γιορτές, θα συνεχίσει μετά τις διακοπές το πρόγραμμα από εκεί που το άφησε μέχρι να ολοκληρώσει ένα πλήρη κύκλο δύο μηνών
 •  Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
 • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
 • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
 • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα διάρκειας μιάμιση ώρας, 2 φορές την εβδομάδα Σάββατο & Κυριακή, σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.
 • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου, Χέλμου 7 στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ).
 • Κατά την περίοδο των γιορτών του Πάσχα και των επίσημων αργιών, η σχολή παραμένει κλειστή.
 • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

  prosfores kouponia

Λίγα Λόγια για το Judo

To judo είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πολεμικές τέχνες της Ιαπωνίας αλλά και ολυμπιακό άθλημα που χαρίζει στον σημερινό άνθρωπο από 5 έως 75 ετών, μια αλλιώτικη διέξοδο από την καθημερινότητά του. 

Από την μία, είναι εξαιρετική άσκηση για όσους θέλουν να γυμναστούν ή να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας, από την άλλη μεταδίδει στον ασκούμενο στοιχεία που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του προς το καλύτερο. Αυτό γιατί ο ασκούμενος μαθαίνει πότε πρέπει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του, με ποιο τρόπο να το κάνει & πώς μπορεί να χρησιμοποιεί τις ικανότητές του όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Μετά από λίγο διάστημα, ο ασκούμενος θα δει στο σώμα του αλλαγές πολύ πιο ουσιαστικές από αυτές που προσφέρει μια συνηθισμένη γυμναστική, ενώ αν ενδιαφέρεται για την αυτοάμυνα δε θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη επιλογή διότι σχεδόν όλα τα συστήματα άοπλης αυτοάμυνας και συμπλοκής έχουν βασιστεί στο τζούντο! 

 


 Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.