Αναζήτηση στο Χάρτη

Πληροφορίες Προϊόντος

Displaying 1-1 of 1 result(s).
12,5€ για μία ημέρα Paintball σε δά | couponorama

12,5€ για μία ημέρα Paintball σε δάσος, με πλήρη ατομικό εξοπλισμό και 150 χρωματοσφαίρες, σε 6 διαφορετικές δασικές πίστες, στο Greek Paintball Battlefield, στη Μαλακάσα, για να κατακτήστε με την αντοχή, την εξυπνάδα & το ομαδικό σας πνεύμα, ένα από τα ε

12,5€ για μία ημέρα Paintball σε δάσος, με πλήρη ατομικό εξοπλισμό και 150 χρωματοσφαίρες, σε 6 διαφορετικές δασικές πίστες, στο Greek Paintball Battlefield, στη Μαλακάσα, για να κατακτήστε με την αντοχή, την εξυπνάδα & το ομαδικό σας πνεύμα, ένα από τα ε
Κατηγορία: hobby
Περιοχή:
Λήξη: Έχει λήξει!
Συμμετοχές: 2
Τιμή: 12.5
Ποσοστό Έκπτωσης: 50%
Deal site: couponorama
Βάλτε την παρέα, την εξυπνάδα, την στρατηγική & την αποφασιστικότητα σας. Βάζουμε ένα απίθανο πεδίο μάχης στο δάσος στη Μαλακάσα με έξι πίστες αγώνα!!!

Η προσφορά περιλαμβάνει...
 • Άδεια Εισόδου για ένα ολοήμερο Αγώνα Paintball σε 6 δασικές πίστες στο Greek Paintball Battlefield στην Μαλακάσα.
 • Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (ειδική προστατευτική μάσκα, περιλαίμιο, θώρακα για γυναίκες, απεριόριστες φιάλες συμπιεσμένου αέρα)
 • Το painball marker, ένα είδος αεροβόλου όπλου
 • 150 μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον, σφαιρίδια

 

προσφορές paintball εκπτωτικά κουπόνια

 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει  έως 10/08/2012.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για έναν αγώνα που διεξάγεται από τις 10.00 έως τη δύση του ηλίου.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για τον ίδιο ή υπό μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους
 • Οι συμμετέχοντες, άνδρες ή γυναίκες, πρέπει να είναι από 18 ετών και άνω.
 • Ελάχιστος προαπαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων στον αγώνα: 12 άτομα. Το Greek Paintball αναλαμβάνει να εντάξει όλους όσους δεν απαρτίζουν ομάδα σε άλλη ομάδα, σε αποδεκτή από όλους ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.
 • Για όποιον επιθυμεί επιπλέον 150 σφαίρες, το κόστος θα είναι 9€ ανά άτομο. (εξοφλούνται απευθείας στην επιχείρηση).
 • Είναι απαραίτητο να προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού 7 ημέρες πριν στο 697-1815278 
 • Για αλλαγή κράτησης ή ακύρωση ημερομηνίας, είναι απαραίτητο να ενημερώσετε στο  697-1815278, τουλάχιστον 4 ημέρες πριν.
 • Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αναβολής των παιχνιδιών και επαναπροσδιορισμού τους (επικοινωνείτε για σχετική ενημέρωση).
 • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 60 άτομα ημερησίως.
 • Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


paintball προσφορά

 

Ο αγώνας Paintball

Το Paintball  κατατάσσεται στην κατηγορία των extreme sports. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ειδικός εξοπλισμός ασφάλειας που το κάνει το ασφαλέστερο παιχνίδι στον κόσμο. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες και συναγωνίζονται μεταξύ τους σε παιχνίδια στρατηγικής και διάφορα είδη «αποστολών». Δεν είναι απαραίτητες ειδικές γνώσεις. Πριν το παιχνίδι προηγείται αναλυτική ενημέρωση και καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν έμπειροι διαιτητές,  επιφορτισμένοι με την διασφάλιση των κανόνων του παιχνιδιού.

 

προσφορές paintball εκπτωτικά κουπόνια

 

Σε τι υπερέχει το Paintball Battlefield  της Μαλακάσας

Το Paintball Battlefield  της Μαλακάσας σας υπόσχεται αληθινή ψυχαγωγία, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας, διασκέδαση και εκτόνωση και ένα παιχνίδι που προάγει το ομαδικό πνεύμα  και την ευγενή άμιλλα.

Η δράση εκτυλίσσεται στο δάσος, σε μια έκταση 25 στρεμμάτων,  εκεί που σε κάθε βήμα το οπτικό πεδίο του παίκτη μεταβάλλεται και κάθε στροφή του κεφαλιού μπορεί να αποκαλύψει νέες ευκαιρίες για ελιγμούς και τακτικές!

Υπάρχουν έξι εκπληκτικές πίστες διαφορετικών διαστάσεων και δυσκολίας, κάποιες «ανοικτές», άλλες πυκνά δασωμένες, ορισμένες με τεχνητά εμπόδια και γέφυρες πάνω από το ρέμα που διατρέχει το πεδίο, ενώ στο υψηλότερο σημείο του πεδίου υπάρχει το τεχνητό «χωριό» και το «κάστρο». Η κάθε πίστα διαδέχεται την άλλη σε βαθμό δυσκολίας και το ερώτημα είναι ένα: Μέχρι ποιο βαθμό δυσκολίες μπορείτε ΕΣΕΙΣ να φτάσετε;

 

Αγωνιστείτε σε ένα από τα ελάχιστα υψηλού επιπέδου ασφαλείας extreme sports, στο Greek Paintball Battlefield, στη Μαλακάσα

 

paintball προσφορά


 Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.